Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 листопада 2022 року 09:17

Пирятинська громада отримала гуманітарну допомогу

Пирятинська громада отримала вагому гуманітарну допомогу в рамках проєкту #CПІЛЬНОСоціальніПослуги.

В пакеті цієї допомоги було передано рідке мило, побутову хімію, набори для прибирання, миття підлоги, збирання сміття, індивідуальні гігієнічні набори, таблетки для знезараження води, бочки об'ємом від 300 до 1000 літрів та ємність для зберігання води на 20 тон.

Цей інвентар та засоби  передана закладам освіти, охорони здоров`я, будинкам-інтернатам, що працюють на території громади.

Ємності для зберігання води передали КП "Пирятинський міський водоканал".

Родинам з дітьми з числа ВПО будуть передані індивідуальні гігієнічні набори та пральний порошок.

Проєкт #CПІЛЬНОСоціальніПослуги впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій, в який входять Українська мережа за права дитини, Partnership for Every Child / Кожній дитині, “СОС Дитячі містечка України, ГО “Соціальна синергія”, Громадська організація “Дніпровська ліга соціальних працівників”, Громадська організація “Всеукраїнська організація “Клас”, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW).

Дякуємо організаторам та міжнародним партнерам за підтримку людей, яким зараз найскладніше. Завдяки вам та українським воїнам – усе витримаємо й переможемо!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua