Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 листопада 2022 року 14:42

Маленький внесок у велику Перемогу!

Наша майбутня велика і довгоочікувана всіма Перемога складається з безпрецедентної звитяги наших Збройних Сил та щоденної допомоги їм від мільйонів людей. Свій внесок у Перемогу щоденно роблять ті, хто ні за віком, ні за фізичними можливостями, здавалося б, робити цього не можуть. Але в цьому і є справжня сила українського народу, який згуртовано бореться і нещадно б'є загарбників.

Кілька тижнів тому на в'їзді до села Дейманівки сільські хлопчаки Богдан та Костя Ющенки, Руслан Таран, Богдан Устенко та Ваня Коваленко організували "блок-пост" – хто проїздив повз мали змогу долучитися до доброї справи: вкинути в надійно закупорену скляну банку гроші. Дейманівчани та гості села підтримали юних волонтерів і вже невдовзі банка була наповнена вщерть. Свою допомогу хлопчаки вирішили передати з рук в руки людям, які тримають небо над Україною, - нашим військовим. Сьогоднішній день для хлопчаків, за їхніми ж словами, виявився "найкращим та найцікавішим у житті!"

Староста Дейманівського старостинського округу Юрій Семененко взявся за організацію поїздки юних волонтерів до наших військових. Цікава кількагодинна програма промайнула, як мить. Спочатку хлопчаків завели до волонтерського штабу, де для них було проведено екскурсію. Справжнісіньке захоплення у хлопців викликала можливість побувати всередині та навіть покататися на справжнісінькій бойовій машині "Ватра". Після цього всі одноголосно заявили про готовність йти до війська!

На цьому сюрпризи не закінчилися – маленьким волонтерам показали відео справжніх боїв наших військових з ворогом на сході держави. А ще вони змогли поспілкуватися та почути розповіді героя-військового, який нагороджений Орденом Данила Галицького, про його безпосередній бойовий досвід.

Командир військової частини Анатолій Блажко особисто подякував маленьким волонтерам та вручив їм грамоти, справжнісінькі балаклави та шеврони.

Наостанок втомлених та щасливих хлопчаків запросили до їдальні, аби пригостити гарячим смачним солдатським обідом.

Отримані кошти в сумі 3455,5 гривні військові пообіцяли використати на відновлення бойової техніки.

Націю, в якій навіть маленькі діти роблять свій внесок у Перемогу, не перемогти! Слава Україні!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua