Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 листопада 2022 року 13:38

Пирятинщина попрощалася з Віктором Зубенком

Навіть небо сльозами дощу сьогодні плакало разом із пирятинцями, які проводжали в останню путь свого загиблого Героя-земляка Віктора Зубенка.

Віктор був в числі тих, хто в перші дні повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати рідну Україну від російських нелюдів. Він боровся за волю і свободу нашої держави і щиро вірив у те, що Перемога  вже скоро прийде на нашу землю. Вірив і віддав в ім'я цієї Перемоги найцінніше – життя.

Віктор – корінний пирятинець, тут народився, у нашому місті пройшло його дитинство та юність. У Пирятині залишилися його найрідніші та найближчі люди – батьки, діти, дружина, брат…

Слова співчуття родині та друзям, в яких жорстока війна відібрала близьку людину, висловлювали під час скорботного мітингу міський голова Андрій Сімонов та військовий комісар Олександр Грицун.

Війна продовжує забирати кращих з кращих. Щодня ми продовжуємо платити надзвичайно високу ціну за право жити на своїй землі, за право вільно дихати. Щодня Герої-захисники, віддаючи свої життя, тримають небо над Україною!

Вічна пам'ять Герою-захиснику Віктору Зубенку!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua