Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 листопада 2022 року 13:23

День Полтавського педуніверситету на Пирятинщині

Пирятинська громада приймала поважних гостей – сьогодні до нас завітали ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка  Марина Гриньова та декани факультетів вишу. Метою візиту була профорієнтаційна робота з майбутніми випускниками шкіл Пирятинщини. Одинадцятикласники мали можливість в онлайн-форматі підключитися до зустрічі та заслухати всю інформацію про перелік освітніх послуг, що надаються у одному з найстаріших педагогічних вузів України.

Зокрема, школярі прослухали докладну інформацію про те, які педагогічні спеціальності зможуть отримати студенти, навчаючись на кожному з факультетів вишу. Важливо, що для одинадцятикласників на базі університету діють курси для підготовки до ЗНО. Говорячи про умови, які створені для студентів, Марина Гриньова відзначила, що до їх послуг – гуртожитки, хороша матеріальна навчальна база, а отже створені всі можливості для здобуття якісної освіти. Окрім цього, вона передала комплект навчальної літератури для міської бібліотеки.  

Зустріч, до якої долучилися і керівники закладів освіти Пирятинщини, видалася дуже цікавою та змістовно наповненою. Тому є всі сподівання, що хтось із наших майбутніх випускників вже в найближчому майбутньому стане студентом  Полтавського педагогічного університету і обере справою свого життя вчительський фах!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua