Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 жовтня 2022 року 08:29

Команда проєкту “Спільно. Соціальні послуги” провела заняття для дітей з інвалідністю

24 жовтня команда проєкту “Спільно. Соціальні послуги” провела в Пирятині групове консультування для батьків дітей з інвалідністю. Місцева координаторка Юлія Кабушка розповіла присутнім, які соціальні послуги вони зможуть отримати в рамках проєкту та надала контакти для звернення у разі необхідної допомоги.

Завдяки комунікації з батьками виявили ряд питань, що їх хвилюють. Зокрема, постійна потреба дітей отримувати: соціальні послуги (психологічне консультування, розвиваючі заняття для дітей), реабілітаційні послуги (масаж, ЛФК, послуги дефектолога), а також потребу сімей в отриманні гуманітарної допомоги.

Виявлені потреби ми планується частково задовольнити в рамках проєкту із залученням до співпраці Пирятинської міської ради. Така консолідація зусиль ще більше допоможе розвивати необхідні для дітей з інвалідністю послуги у громаді.

На зустріч також була запрошена координаторка Центру соціального супроводу БФ ,,Слов’янське серце” Олена Дубіна. Вона розповіла аудиторії про соціальний супровід сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, детально зупинилася на тому, хто і як може отримати цю послугу.

Тим часом фахівчиня соціальної роботи Анна Ухань провела заняття для дітей з інвалідністю. Спочатку дітки познайомилися з новим другом — Совенятком, охоче із ним спілкувалися та розповідали про улюблені солодощі. Потім гратися із кольоровими кубиками та будували із них вежі та різноманітні фігури. Спільними зусиллями діти виконали командне завдання — виклали з кубиків квітку.

Наприкінці заняття всі присутні поділились своїми позитивними враженнями від зустрічі та домовилися відвідувати такі заняття на постійній основі.

Дитяча точка ,,Спільно“ знаходиться за адресою: м.Пирятин, вул Соборна, 42, кім.16, тел. (095)1628992

Проєкт #СпільноСоціальніПослугиДляСімейВГромаді впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій: Українська мережа за права дитини, Partnership for Every Child / Кожній дитині, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО "Соціальна Синергія", Громадська організація "Дніпровська ліга соціальних працівників" та Громадська організація «Всеукраїнська організація "КЛАС"».

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua