Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 жовтня 2022 року 11:23

Продовжуємо роботу над створенням цеху з пошиття одягу

Створення нових робочих місць на території громади – один із основних напрямків роботи керівництва муніципалітету! Адже за новими робочими місцями – заробітні плати  у родини та надходження до бюджету.

Як ми вже повідомляли, до міського голови Андрія Сімонова надійшла пропозиція від швейної фабрики з Прилук щодо створення цеху з пошиття одягу у Пирятині. Після попередньої зустрічі з підприємцями, які працюють у цій сфері, кілька осіб виявили зацікавленість. Сьогодні вони мали змогу зустрітися з керівником швейної фабрики Іриною Зайцевою, аби детально обговорити умови співпраці. Долучився до зустрічі директор міського ліцею №6 Микола Василенко, у закладі якого працює швейний коворкінг.

В ході зустрічі детально обговорили умови надання швейного обладнання в лізинг, вимоги до приміщення під цех, вимоги до потенційних працівників. Ірина Зайцева підкреслила, що працювати у цеху після короткотривалого навчання безпосередньо на виробництві зможуть люди без відповідної освіти, але з бажанням трудитися. Також вона розповіла, що у своєму місті вони тісно співпрацюють із центром зайнятості, за направленням якого на фабриці почали працювати люди, які раніше до швейної справи відношення не мали.

Зі свого боку Андрій Сімонов запевнив у підтримці цього починання у Пирятинській громаді: "Я радий, що у наших людей з'являються можливості для розвитку. Успішне функціонування такого цеху матиме безліч позитивних аспектів і сприятиме розвитку економіки громади. Тому - включаємося в процес і робимо все можливе, аби реалізувати задум!" – підкреслив він.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua