Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 жовтня 2022 року 14:15

Заклади громади отримали гуманітарну допомогу

Медичні заклади громади та Пирятинський і Грабарівський будинки-інтернати отримали гуманітарну допомогу від Міжнародного благодійного Фонду АІСМ Франція–Україна.

Усім закладам було передано медикаменти, засоби індивідуального захисту, захисні костюми, засоби для дозованого введення розчинів. Окрім цього, будинки-інтернати отримали ємності для питної води, продукти харчування, миючі засоби, гігієнічні набори. Для відділення екстреної допомоги передали валізу лікаря, укомплектовану за стандартам США, до складу якої входить  оптимальний набір медичних препаратів та інструментів для надання екстреної допомоги.

"Цей Благодійний фонд же не вперше від початку повномасштабного вторгнення росії підтримує наш заклад. За цей час передали дуже багато необхідного. Сьогодні і ми, і наші колеги отримали величезний обсяг допомоги. Окрім цього ми заручилися обіцянкою отримати найближчим часом ще й теплий одяг для підопічних та потужний генератор для закладу", - відзначає директор Пирятинського будинку-інтернату Олег Тристан.

Міський голова Андрій Сімонов зустрівся з президентом та засновником фонду Крістіаном Каррером та подякував йому за таку увагу й підтримку закладів громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua