Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 жовтня 2022 року 06:48

Дорогі наші захисники й захисниці!

Дорогі наші захисники й захисниці!

Щиро вітаю вас зі святом!

Вдячний кожному і кожній з вас за те, що мужньо та самовіддано бороните нашу славну Україну, крок за кроком витісняючи підлих окупантів з нашої землі. Щоденно ви доводите усьому світові, що людей, сильніших за українців, немає більше ніде!

Сьогоднішнє покоління героїв України бере приклад зі своїх славних попередників, бо любов до рідної землі та батьківського дому, повага до українських традицій та рідної мови передалася нам у спадок від наших предків-козаків, волелюбних та нескорених! Ці цінності за жодних обставин не можуть бути знівельованими! Саме їх - свободу та право жити на своїй землі - ви і виборюєте щодня на полі битви!

День захисника та захисниці в Україні відзначають у день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці, покровительки українського козацтва та воїнства. Сьогодні Україні та українцям, як ніколи, необхідне заступництво Божої Матері у нашій відчайдушній боротьбі!

Шановні захисники та захисниці України! Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, сили й терпіння, та якнайшвидшої Перемоги! Хай кожна українська родина дочекається свого Захисника!

З глибокою шаною й повагою –

міський голова Андрій Сімонов

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua