Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 жовтня 2022 року 11:29

Зустріч з представниками товариства Червоного Хреста

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов, спільно з керівниками галузей первинної та вторинної медичної допомоги Єгором Киричевським та Олександром Гаркавенком провів робочу зустріч з представниками товариства Червоного Хреста, зокрема з головою обласної організації Іриною Плюсніною та представницею Канадського товариства Червоного Хреста пані Марією.

З метою створення умов для більшої доступності медичних послуг до населення в нашій країні, Канадське товариство Червоного хреста ініціює створення мобільних медичних бригад, які б здійснювали виїзди у віддалені населені пункти для надання первинних медичних послуг населенню. Оскільки Полтавщина - одна з областей, на яку лягло значне навантаження, пов'язане з прийомом внутрішньо переміщених осіб, наша область була вибрана в числі тих, де реалізуються такі проєкти. Так, мобільні бригади товариства Червоного Хреста вже працюють в Миргороді й Кременчуці.  Проєктом передбачається надання для обслуговування громади обладнаного медичного авто та утримання персоналу, який працюватиме у цій бригаді. Окрім цього, медична бригада має у розпорядженні ліки (перелік понад 30-ти основних препаратів, необхідних для надання первинної сімейної допомоги, який при потребі може доповнюватися необхідними препаратами). Виїздити в села для здійснення прийомів населення почергово будуть сімейні лікарі ЦПМСД.

Андрій Сімонов, спілкуючись із представницями товариства, підкреслив зацікавленість у реалізації такої ініціативи на теренах нашої громади. Адже недостатня охопленість сільського населення сімейними лікарями відчувається у нас гостро. Тому пообіцяв надати необхідну підтримку реалізації ініціативи на теренах нашої громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua