Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 серпня 2022 року 14:17

Відбулися засідання сесії та виконком

Традиційною моделлю роботи міської ради восьмого скликання стало проведення в один день засідань виконавчого комітету та сесії, оскільки ряд питань, які розглядаються на цих зібраннях, дублюються.

Так, сьогодні підтримку обох колегіальних органів здобули питання внесення змін до діючи програм. Зокрема, до програми "Територіальна оборона" внесено та підтримано фінансово (за рахунок залишку коштів минулорічної освітньої субвенції) зміни на загальну суму 1 мільйон гривень для проведення капітального ремонту споруди найпростішого укриття у Пирятинському ліцеї.

До Програми безпеки дорожнього руху внесли зміни в частині довиділення 1 мільйона гривень на поточний ремонт двох доріг: Смотрики-Малютинці та дороги від Великої Кручі до Повстина.

Рішеннями сесії перейменовано ряд вулиць та провулків у населених пунктах нашої громади.

Виконком затвердив новий тариф на послугу з централізованого водопостачання КП "Березоворудське-2016" – вартість 1 кубічного метра води зросла на 7,63 гривні і становить 20,87 гривні. Новий тариф є економічно обґрунтованим та дозволить підприємству стабільно працювати. У контексті обговорення питання міський голова Андрій Сімонов наголосив на тому, аби комунальні підприємства активізували роботу зі споживачами, котрі не сплачують за спожиті послуги. Адже низька платіжна дисципліна споживачів головною причиною того, що більшість підприємств-надавачів послуг у громаді працюють зі збитками та потребують постійного дотування з бюджету.

Усі питання були детально проаналізовані на профільних комісіях та прийняті як рішення.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua