Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 серпня 2022 року 12:08

Хороші справи в успішному партнерстві

В Пирятинській громаді триває реалізація проєкту Європейського Союзу, в рамках якого було залучено близько мільйона євро. Проходять конкурси, затверджуються їх переможці задля започаткування нового бізнесу, або розвитку існуючого, створення нових робочих місць у громаді.

Також проєктом передбачене проведення шкільних коворкінгів. На базі Пирятинського ліцею №6 впроваджується коворкінги: швейний та фудпроцесінговий. На старті реалізації проєкту затверджувалися кошториси й закладалися кошти на закупівлю обладнання та меблів. Для швейного коворкінгу все вдалося вчасно закупити і тепер він повністю готовий для проведення занять. А от з фудпроцесінговим сталася затримка, бо спочатку необхідно було виконати ремонт приміщення. За цей час вартість матеріалів зросла настільки, що вдалося закупити лише обладнання для кухні. Закладу вдалося зробити хороший ремонт, а от на меблі коштів вже не вистачило.

Міський голова Андрій Сімонов зайнявся вирішенням цієї проблеми особисто, адже робота такого цінного коворкінгу наразі дуже актуальна й важлива! Таким чином, голові вдалося домовитися з ФОП Симонян Артавазд Араратович про виділення коштів у сумі 66 тисяч гривень на умовах соціального партнерства. Виготовлення меблів виконає пирятинське підприємство ТОВ «Оріон».

Цінуємо наших партнерів за солідарність й готовність до спільної реалізації хороших справ!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua