Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 серпня 2022 року 09:22

Чому вчасно не вивозять сміття

Останнім часом усі ми помітили перебої вивезення сміття з контейнерних майданчиків, розташованих на вулицях і міста, і сіл громади.

Проблема виникла через нестачу пального для транспорту КП "Каштан", що здійснює вивіз сміття.

Як пояснює директор комунального підприємства Геннадій Бровар, двічі поспіль не відбувся тендер для визначення постачальника пального. У цей складний період частково вдавалося вирішувати проблему відсутності палива  за рахунок партнерської співпраці з іншими організаціями та підприємствами. У зв'язку з обмеженою кількістю пального було відмінено другу зміну вивозу сміття. Наразі є сподівання, що до кінця місяця ситуацію вдасться вирішити, адже з продавцем пального вже укладено договір.  

Тому просимо вибачення за тимчасові незручності та робимо все можливе, аби їх усунути в оптимально короткі терміни!

Споживачам же, при нагоді, хотілося б нагадати про необхідність укладання договорів з КП "Каштан" на вивіз та утилізацію сміття і здійснення своєчасної оплати.

Окрім цього, наголошуємо - баки на контейнерних майданчиках передбачені лише для твердих побутових відходів. Зносити та захаращувати контейнерні майданчики рослинними рештками, гіллям, будівельними відходами – суворо заборонено!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua