Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 серпня 2022 року 16:09

Під час заходів до Дня молоді збирали гроші на ЗСУ

Сьогодні Україна вперше відзначає День молоді разом зі світовою спільнотою. Починаючи з 1998 року 12 серпня відзначається міжнародний день молоді, заснований Генеральною Асамблеєю ООН. Указом Президента України це свято і в нашій державі щороку відзначатиметься саме 12 серпня.

В рамках відзначення Дня молоді у Пирятині відбулося кілька заходів. Вже традиційно для складних часів війни у нашому місті проводяться ярмарки, виручені під час проведення яких кошти йдуть на підтримку ЗСУ. Не став винятком і сьогоднішній день – на площі перед адмінбудівлею міськради зібралися представники закладів освіти, культури, старостати та небайдужі пирятинці, які продавали смаколики, вироби, виготовлені власноруч, городину, картини, книги, декоративні рослини. Також можна було зробити тимчасове тату за донат для ЗСУ. Всього під час заходу було зібрано 57147 гривень: 49552 гривні – на ярмарку та 7705 – під час концерту.

Гарний настрій подарував учасникам ярмарку концерт артистів Полтавської обласної філармонії.

Молодіжною радою з нагоди свята був організований пікнік ''PIRYATIN CHILL PICNIC''. Зі святом представників активної молоді привітав міський голова Андрій Сімонов, який відзначив подяками активістів Молодіжної ради.

Цього ж дня на подвір’ї Пирятинської публічної бібліотеки зібралася молодь Пирятинщини, які є активними користувачами бібліотеки на бібліотусовку „Молодь Пирятинщини – за мир!“. Захід був приурочений підтримці воїнів ЗСУ та включав такі локації: патріотичні розмальовки, патріотичний флешмоб-подяку нашим мужнім Захисникам, лист пораненому солдату, побажання воїнам ЗСУ від молоді Пирятинщини (все це буде передано воїнам на передову.

Єднаючись, всі разом працюймо на Перемогу! Все буде Україна!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua