Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 серпня 2022 року 05:22

Шановні пирятинці!

Цього року в Україні День молоді вперше відзначається 12 серпня – в день, коли це свято святкують в усьому світі. "Глава держави підписав відповідний указ № 333/2021 з метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів", - ідеться у повідомленні Офісу Президента.

На жаль, цьогорічна ситуація в Україні не дозволяє нам повною мірою відзначити це свято, як і інші свята та дати. Сьогодні сотні тисяч українців, котрі за віком належать до категорії  молоді, зі зброєю в руках боронять рідну землю від російської навали. Ті ж, хто не воюють в зоні бойових дій, стають надійним тилом воїнам – працюють на економіку, займаються волонтерством, допомагають тим, хто цього потребує.

У цей святковий день хочу побажати нашій молоді жити і працювати у вільній та незалежній Україні! В країні, в небі над якою не літають ракети, у країні, яка не прокидається вночі під виття сирен та вибухи. Хай повернуться додому всі наші воїни, хай настане мир на нашій землі. А далі, я впевнений, наша молодь, спільно з представниками старшого покоління, відбудує нашу Україну! Ми разом зробимо її кращою, комфортнішою європейською країною, де найвищою цінністю буде людина та її свобода! Зі святом!

Міський голова Андрій Сімонов

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua