Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 серпня 2022 року 15:55

В Олександрівці відбувся благодійний ярмарок-концерт "Так, я люблю Україну!"

Сьогодні в Олександрівці відбувся благодійний ярмарок-концерт "Так, я люблю Україну!".

Навіть серпнева спека не завадила насолодитися концертною програмою, яку продемонстрували учасники художньої самодіяльності Пирятинського культурно-громадського центру: Руслан Довженко, Марина Горбатенко, Аліна Загреба та Володимир Нічик. Аматори сцени дарували публіці патріотичні пісні, своєю творчістю вселяли віру у Велику Перемогу над рашизмом. Неперевершеною ведучою заходу була Юлія Бондаренко, яка також подарувала слухачам кілька пісень про незламну українську душу. Концертні номери односельцям дарували і учасники художньої самодіяльності з Олександрівки, зокрема Світлана Винар, Аліна Примак, Єва Велика. Всі організаційні моменти заходу забезпечили працівники Олександрівської філії Пирятинського КГЦ Алла Ященко та Ніна Черненко.

З вітальним словом до односельців звернулася староста Людмила Дронишенець. З нагоди дійства в гості завітали також заступник міського голови Володимир Мельниченко та начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Сергій Валоваженко.

Під час концерту працював ярмарок, на якому були представлені різноманітні вироби і смаколики місцевих умільців. Скринька "На допомогу ЗСУ" поповнювалася коштами небайдужих. Загалом вдалося зібрати 21400 гривень, які було вирішено передати двом воїнам-землякам, котрі наразі перебувають у шпиталях.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua