Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 серпня 2022 року 11:14

У Пирятині провели в останню путь Олексія Дєдова

Сьогодні пирятинці провели в останню путь ще одного Героя – в ході ведення бойових дій на Донеччині загинув старший солдат Олексій Дєдов. Життя воїна обірвалося 28 липня внаслідок ворожого артобстрілу позицій наших захисників в районі села Зайцеве.

Олексій народився та зростав у родині військового, навчався у міській школі №4, потім – у Пирятинському ліцеї. Після закінчення навчання вступив до Національного авіаційного університету, здобув фах авіаінженера. Жив та працював у Пирятині.

24 лютого, в день коли сталося повномасштабне вторгнення росії, Олексій не вагаючись став на захист Вітчизни, спочатку був призваний до роти охорони, далі за власним бажанням переведений до військової частини А-4125.

"Пирятинська земля знову втратила одного з кращих своїх синів", – відзначив під час траурного мітингу міський голова Андрій Сімонов та висловив щирі слова співчуття й подяку родині, яка втратила найдорожче.

Сотні пирятинців зібралися на площі перед адмінбудівлею міськради, аби провести в останню путь земляка. Сліз не могли  стримати ні друзі та знайомі, яких у Олексія за життя було дуже багато, ані ті, хто не знав його особисто. Біль втрати крає серця кожного, адже ми розуміємо, що кожного дня війна забирає кращих синів та доньок України.

Вічна слава Герою! Щирі співчуття родині та всім, хто втратив дорогу людину.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua