Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 серпня 2022 року 05:57

У Пирятинській лікарні розпочала роботу лікар-лор

Колектив Пирятинської лікарні поповнився молодою фахівчинею – з 1 серпня у закладі розпочала свою роботу лікар-лор Вікторія Харченко. Прийом здійснює у кабінеті №7 поліклінічного відділення, з понеділка по п'ятницю, з 8:00 до 14:00.

Вікторія родом з Рівненщини, з містечка Сарни. Під час навчання у Полтавському державному медичному університеті познайомилася з майбутнім чоловіком, теж студентом цього вишу. Роман вже близько року працює у Пирятинській лікарні лікарем-гінекологом, Вікторія ж закінчувала в цей час інтернатуру в Полтаві. Після твердо вирішила працювати у Пирятині.

"Сумнівів щодо того, чи варто їхати працювати у Пирятин у мене не виникало. Місто мені дуже подобається, заклад, в якому розпочинаю роботу, теж, - говорить Вікторія. – Окрім цього, я дуже люблю свою професію, в жодній іншій не уявляю себе ні на мить. Подобається саме мій фах – отоларингологія". 

Пирятин привітно зустрічає молоде подружжя спеціалістів – за рахунок коштів міського бюджету оплачується орендована квартира, що теж є вагомою підтримкою для молодої родини.  Для міського голова Андрія Сімонова медична галузь, її підтримка, залучення фахівців до роботи у комунальних закладах охорони здоров'я міськради – у пріоритеті. Для працевлаштування лікарів у Пирятині  їм надається житло. Минулого року за бюджетні кошти (700 тис. грн) було придбано дві квартири для медпрацівників. Крім того, закуповується обладнання,  витратні матеріали, аби створити лікарям належні умови роботи для надання якісних медичних послуг пацієнтам. Зокрема придбано лапароскопічну стійку для хірургічного відділення на суму 4,8 млн гривень. Загалом у 2021 році здійснено близько 25 млн гривень видатків на медичну галузь.

На меті - зробити медичні послуги ближчими та доступнішими для жителів громади!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua