Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 листопада 2016 року 17:01

За лаштунками телеканалу „Бориспіль“ і редакції журналу „Пізнайко“

Кожен з нас дивиться телепередачі, а це вже плідний результат творчої співпраці режисерів та операторів. Як саме створюються новини та який процес криється від старту до фінішу вирішили дізнатися учні Пирятинської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів  № 4.

Днями діти завітали до студії телеканалу „Бориспіль“, де журналісти  поділилися секретами своєї роботи та показали як готується матеріал. Щоб краще зрозуміти  професію та відчути себе справжніми акулами пера Клименко Ірина, Філоненко Ангеліна, Чорноус Яна, Оверченко Дарина  дружно написали свій перший журналістський текст. А потім Майборода Гліб, Юрченко Богдан, Оніщенко Валерія, Теплюк Катерина, Цимбал Олександра, Іващенко Олександр спробували себе у ролі телеведучих.

Задоволені школярі далі вирушили доредакції журналу „Пізнайко“. Дівчата й хлопці долучилися до цікавих завдань Пізнайка. Професії редактора, літредактора, письменника, художника, дизайнера, друкарів і поштарів Великий Дмитро, Іващенко Іван, Петренко Анна, Зубар Артем, Гуленко Роман, Налчаджі Ярослав  опанували на майстер-класі в ігровій формі та отримали у подарунок дитячі журнали.

Можливо, через декілька років Україна побачить нових зірок ЗМІ.

Деталі у відеосюжеті: https://www.youtube.com/watch?v=WhvUicrFQnA

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua