Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 липня 2022 року 13:44

Підписано меморандуми про співпрацю задля здоров’я пирятинців

Людина, її життя та здоров’я є основною цінністю цивілізованого суспільства! Певно кожен пирятинець знає, що у міського голови Андрія Сімонова основним пріоритетом видатків на розвиток є медична галузь, адже якісне надання медичних послуг – це фундамент благополуччя громади. З хвилюванням повідомляємо хорошу новину – сьогодні підписано меморандуми про співпрацю задля здоров’я мешканців між Пирятинською міською територіальною громадою, Пирятинською міською лікарнею та Київською міською клінічною лікарнею №1 й  Академією здоров'я людини за сприяння Всеукраїнської Ради захисту прав та безпеки пацієнтів. Керівники зазначених установ після тривалого обговорення й узгодження підписали відповідний документ.

Отже, це означає, що жителі нашої громади за направленням пирятинських лікарів безкоштовно, в межах пакету НСЗУ, зможуть отримати своєчасну, професійну, повну, безпечну та якісну медичну допомогу лікарів Київської міської клінічної лікарні №1 й Академії здоров'я людини. Ці  лікувальні заклади зарекомендували себе одними з найкращих в країні у сфері надання медичних послуг пацієнтам, крім того – мають зручне для жителів нашої громади логістичне розташування, тому саме їх міський голова обрав для партнерства.

Київська міська клінічна лікарня №1 професійно спеціалізується та надаватиме медичні послуги за такими напрямками:

  • гостре порушення коронарного кровообігу
  • гостре порушення мозкового кровообігу
  • гостра короновірусна хвороба
  • планові оперативні втручання та консультації щодо таких хвороб:
  • хірургічних
  • травматологічних
  • офтальмологічних
  • гінекологічних
  • отоларінгологічних
  • кардіохірургічних та кардіологічних
  • нейрохірургічних
  • судинних
  • урологічних

Також до пакету входитимуть такі важливі й дороговартісні медичні обстеження як комп’ютерна томографія та магнітно-резонансна терапія.

Академія здоров'я людини забезпечуватиме невідкладну й планову спеціалізовану висококваліфіковану й високотехнологічну консультативну, діагностичну, стаціонарну медичну допомогу акушерсько-гінекологічного, загально-клінічного й хірургічного профілю, а також вирішення проблем порушення репродуктивної функції, ускладнень і патології вагітності, впровадження допоміжних репродуктивних технологій, нових перинатальних технологій, супровід вагітних з різними видами супутніх захворювань, виходжування новонароджених з дуже низькою масою тіла, розвиток дитячої хірургії раннього віку.

Перелік напрямків надання медичної допомоги може бути розширений по мірі розвитку співробітництва та наявних можливостей лікарень. Окрім того, київські лікарі надаватимуть консультативні послуги лікарям Пирятинської громади в системі телемедицини.

В ході зустрічі обговорено основні принципи взаємодії, зобов’язань та співпраці, що забезпечить пріоритетне й безкоштовне медичне обслуговування мешканців Пирятинської громади, які звертатимуться за медичною допомогою. Міський голова Андрій Сімонов наголосив, що Пирятинська міська рада, зі свого боку, забезпечить максимальне сприяння реалізації цієї співпраці. „Наші люди повинні відчувати впевненість, що їхнє здоров’я у надійних руках, їм більше не треба буде шукати медичну допомогу деінде, про це подбаємо ми“ – зазначив міський голова.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua