Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 липня 2022 року 13:12

Проводиться робота з розчистки системи вуличного водовідведення

Силами працівників КП "Каштан" у місті проводиться робота з розчистки системи вуличного водовідведення.

Зокрема, ведуться ремонтні роботи існуючої системи стоку води на розі Майдану Незалежності та вулиці Ярмаркова. Проблема із затримкою стічних вод у цьому місці – постійна. Минулого року під час зливи довелося залучати до допомоги пирятинських рятувальників та працівників очисних споруд, котрі відкачували воду із нижнього поверху двоповерхівки, яку підтоплювало. Наразі там прочищено канаву, в частині її вкладено бетонні жолоби, проводиться ремонт шахт та водоприймального колодязя.

Окрім цього, зроблено водовідведення в районі дитячого майданчика на розі вулиць Соборна та площі Борців Революції. Там облаштовано водоприймальні колодязі, під тротуаром прокладені труби, через які вода стікатиме у водовідвідну канаву.

На жаль, ситуація на території міста з водовідведенням у багатьох випадках  ускладнена і самими жителями  - власники домоволодінь, поруч з якими проходять канави, просто засипали їх, перекривши таким чином рух cтічних вод. Наразі працівниками міськради спільно зі спеціалістами КП "Каштан" ведеться роз'яснювальна робота з власниками таких домоволодінь, видано приписи з вимогою відновити або ж розчистити канави. В разі ж, якщо ця робота не буде проведена протягом найближчого часу,  це зробить КП "Каштан"  без урахування благоустрою біля дворів.

Шановні пирятинці! Засипавши самовільно відвідні канави та перекривши рух стічних вод, ви порушуєте правила благоустрою міста та створюєте незручності для багатьох жителів, зокрема, своїх сусідів!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua