Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 листопада 2016 року 21:55

Реалізація Проекту GIZ щодо створення центру надання адміністративних послуг в Пирятині продовжується

Продовжується робота по реалізації Проекту GIZ  щодо створення Центру надання адміністративних послуг в м. Пирятин. 10 листопада відбулася робоча зустріч представників двох великих Проектів GIZ та U-LEAD, керівництва  міської ради та проектної групи приватного підприємства „МПБП Стимул“. Тимчасово роботи по будівництву були припинені, оскільки коригувався кошторис та вносилися відповідні зміни до робочого проекту. Варто зазначити, що будівництво здійснюється за рахунок коштів Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ та бюджету міської об’єднаної територіальної громади.

Дизайнери Проекту Проекту GIZ  представили остаточний варіант дизайну інтер’єру та екстер’єру майбутнього ЦНАПу, проаналізували  архітектурно-будівельні рішення та побували на об’єкті будівництва.  

Крім того, учасники робочої зустрічі обговорили питання умеблювання приміщення фронт-офісу та бек-офісу. Варто зазначити, що офісні меблі для ЦНАПу запропоновано виготовити місцевому виробнику – ТОВ „Оріон“.

Наступний акцент стосувався механізмів подальшого фінансування  ремонтних робіт, придбання комп’ютерної техніки і обладнання, а також  подачі фінансових звітів по використані кошти.

Міський голова  Олексій Рябоконь зазначив, що на Полтавщині не так багато  громад, які об’єдналися, і центрів надання адміністративних послуг у них немає. Тому для Пирятинської міської ради створення сучасного ЦНАПу, який би максимально якісно обслуговував пирятинців, використовував інноваційні підходи і електронні сервіси та був комфортним як для відвідувачів, так і для працівників, – одне з найголовніших завдань.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua