Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 липня 2022 року 15:01

Із засідання виконкому

З 1 вересня поточного року на території Пирятинської громади почнуть діяти нові тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення, захоронення) для всіх категорій споживачів. Відповідне рішення сьогодні було прийнято на засіданні виконавчого комітету. Отож, плата для жителів приватного сектора становитиме 28,98 гривень за місяць за одного мешканця, для мешканців багатоповерхівок -  27,66 гривень за місяць.  
З ініціативи міського голови Андрія Сімонова збільшено виплати на поховання родинам військовослужбоців, загиблих під час проведення бойових дій. Зміни до програми соціального захисту були прийняті на минулій сесії, сьогодні ж, під час засідання виконавчого комітету, по двох таких родинах було прийнято відповідні рішення про виплату коштів. Виплату з бюджету громади отримають усі родини загиблих від початку повномасштабного вторгнення.  
Традиційно, після засідання виконкому міський голова Андрій Сімонов провів робочу нараду зі старостами. Під час зібрання обговорили нагальні питання, які турбують жителів сільських населених пунктів, поділилися думками та напрацювали шляхи вирішення проблем.
В деяких старостинських округах, таких як, наприклад, Теплівка та Велика Круча, загострена проблема заборгованості жителів села за воду. Нависла загроза відключення споживачів від водопостачання, адже комунальні підприємства невзмозі надавати послуги, адже самі мусять платити заробітні плати працівникам, обов'язкові платежі та проплачувати за використану електроенергію. Міський голова закликав старост включитися у роботу з боржниками!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua