Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 липня 2022 року 16:45

Відбувся благодійний концерт та яромарок

Сьогодні перед пирятинцями та гостями громади виступила заслужена артистка України, солістка Національного президентського оркестру, викладач Національного університету культури і мистецтв Олена Білоконь. Концерт під назвою “Молитва за Україну” відбувся в рамках проєкту Міжнародного благодійного фонду "Незламна українська нація" за сприяння Полтавської обласної військової адміністрації, Департаменту культури і туризму та Пирятинської міської ради.

Співачка Олена Білоконь є партнером Фонду та відповідає за мистецький напрямок і нині проводить благодійний концертний тур Полтавщиною. Українська пісня – це те, що нині не дає впасти, що підіймає національний дух і дарує віру. Тож артистка щедро ділилася своїм талантом з присутніми. До заходу долучилися й запальні “Приудайські козаки” із Великої Кручі. Пирятинці підспівували та підтанцьовували. На мить людям вдалося відволіктися від військових новин та щоденних реалій.

Поряд з концертом проходив благодійний ярмарок, який організовано відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини міської ради. Продавали смаколики, вироби власними руками, городину, прикраси, а також малювали. Аромат козацького куліша, ніби ззивав пирятинців на добру справу. Загалом на ярмарку зібрано 9392,6 гривні. Кошти будуть направлені на потреби наших захисників. Під час концерту зібрано 4200 грн. Кошти, зібрані небайдужими слухачами, пані Олена передасть до Фонду, вони будуть використані на допомогу ЗСУ.

Керуюча справами виконкому міської ради Ірина Козін подякувала співачці за чудові пісні та участь у благодійній справі. Також висловила вдячність усім небайдужим пирятинцям, які долучилися до заходу. Спільними зусиллями наближаємо Перемогу!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua