Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 липня 2022 року 11:36

Асоціація управителів житла запрошує на навчання

Асоціація управителів житла регулярно проводить навчальні та інформаційні заходи для фахівців сфери управління багатоквартирними будинками, залучаючи до висвітлення тематики вказаних заходів кращих практиків, юристів та експертів сфери житлово-комунального господарства.

Слід зазначити, що в період дії правового режиму воєнного стану Асоціація управителів житла спільно з Інститутом муніципального менеджменту постійно працюють над формуванням навчальних програм та щомісяця проводять нові тренінги на актуальну тематику для фахівців сфери управління багатоквартирними будинками.

Проаналізувавши питання, з якими слухачі зверталися до лекторів під час останніх заходів, та ті звернення, які надходять на адресу Асоціації управителів житла, ми організовуємо семінар на тему: «Актуальні питання управління багатоквартирними будинками в умовах воєнного стану».

Зазначений захід проходитиме 27 липня в онлайн форматі.

В ході проведення семінару планується розглянути:

- Особливості оформлення земельної ділянки багатоквартирного будинку;

-Використання електронного цифрового підпису (ЕЦП) під час прийняття рішень в багатоквартирному будинку;

- Особливості звітування управителів перед співвласниками;

- Як оформити звіт про виконання кошторису?

- Зразок документа;

- Військові повістки: правила вручення, права та обов’язки призовника та керівників підприємств;

- Особливості стягнення заборгованості з деяких категорій боржників (спадкоємці боржника, боржники, які проживають у неприватизованих квартирах, у разі зміни співвласника квартири/нежитлового приміщення);

- Законодавчі протиріччя між ЗУ «Про ринок природного газу», ЗУ «Про ринок електричної енергії» та ЗУ «Про житлово-комунальні послуги»;

- Хто відповідальний за обслуговування внутрішньобудинкових мереж газопостачання?;

-Взаємовідносини управителя з операторами систем розподілу електричної енергії;

- Аналіз новацій, які вніс ЗУ «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин в умовах воєнного стану» (№7251 від 01.07.2022).

Для висвітлення вищезазначених блоків питань семінару запрошено юристів-практиків та експертів у сфері управління житловим фондом.

Отримана на семінарі інформація дасть змогу фахівцям розібратися в тонкощах законодавства та отримати практичні поради врегулювання проблемних питань, що виникають у їх професійній діяльності.

Запрошуємо до участі в зазначеному заході представників обласної військової адміністрації, а також просимо сприяти участі в даному семінарі фахівців сфери управління багатоквартирними будинками вашого регіону.

Зареєструватися до участі в семінарі можна, заповнивши Аплікаційну форму або за телефоном (093) 392-16-22

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua