Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 листопада 2016 року 21:49

На засіданні виконкому звітували комунальники

10 листопада відбулося чергове засідання виконкому міської ради, на якому основними питаннями розгляду були звіти про виконання фінансових планів та господарську діяльність комунальних підприємств міста: „Пирятинський міський водоканал“, „Готель „Пирятин“, „Каштан“, Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди та КПРТ „Райдуга“ за 9  місяців 2016 року. Керівники підприємств озвучили основні проблеми, які супроводжують їх діяльність, та висловили занепокоєння стосовно можливого підвищення розміру заробітної плати, оскільки цей показник є складовою тарифів.

Крім того, було прийнято рішення щодо встановлення скоригованого тарифу з постачання теплової енергії для ДНЗ „Ромашка“. Відтепер його розмір складає 1547,97 грн. за 1 гігакалорію тепла.

Про виконання рішення виконкому міської ради від 25.05.2016 № 135 щодо встановлення попереджувальних дорожніх знаків проінформував директор КП „Каштан“ Скочко В.І. Виступаючий зазначив, що працівниками комунального підприємства було проведено інвентаризацію дорожніх знаків. У визначених  місцях  було замінено близько 30 дорожніх знаків. Потребують встановлення попереджувальні дорожні знаки „Діти“ на вулицях, як це передбачено в рішенні виконкому № 135. На сьогодні вуличні знаки комунальним підприємством вже замовлено і найближчим часом буде придбано. Продовженням цього питання був розгляд проекту рішення щодо встановлення попереджувальних дорожніх знаків на вулиці Хітріна Архітектора. Рішенням виконкому комунальне підприємство було зобов’язано встановити знаки у вищевказаних місцях до 10 грудня цього року.

Також на засіданні виконавчого комітету було розглянуто ряд житлово-комунальних питань: постановки на квартирний облік, видачі громадянам містобудівних умов і обмежень, надання дозволу на газифікацію житлового будинку.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

 

Більш детально з рішеннями можна ознайомитися в рубриці РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua