Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 липня 2022 року 10:48

Обговорено питання щодо функціонування мережі закладів дошкільної освіти

За участі міського голови Андрія Сімонова, заступника міського голови Тамари Коваленко та начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Людмили Зібніцької відбулася нарада директорів закладів дошкільної освіти Пирятинської міської ради.

Під час зустрічі обговорювали питання щодо функціонування мережі закладів дошкільної освіти, її оптимізації. Головна увага зверталася на надання якісних освітніх послуг та на створення безпечних умов для дітей дошкільного віку і працівників закладів.

"На жаль, у зв’язку з великою акцизозалежністю нашого бюджету зараз ми маємо великі фінансові труднощі. Через те, що акцизний податок забрали, маємо недовиконання на суму понад 50 мільйонів гривень. Половину цієї суми ми перекрили нерозподіленими залишками минулорічного бюджету. Окрім цього, аби збалансувати бюджет наразі, змушені зменшувати видатки на утримання галузей освіти, культури, виконкому міськради. Ми активно працюємо над тим, аби наші люди якомога менше постраждали від цієї ситуації, шукаємо шляхи наповнення бюджету, зокрема, займаємося пошуком інвесторів, готових працювати на теренах нашої громади. Окрім цього, робимо все можливе, аби і отримувачі послуг закладів освіти та культури продовжували мати до них доступ", – відзначив, звертаючись до керівників закладів дошкільної освіти, Андрій Сімонов.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua