Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 липня 2022 року 10:49

Розпочав роботу літній клуб для дітей

Пирятинська територіальна громада пройшла відбір серед 200 громад України для проведення літніх клубів у межах ініціативи DECIDE Summer Clubs „Ми вдома – в Україні“, в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – „Децентралізація для розвитку демократичної освіти“ та проекту „Спільно. Для молоді“ від ЮНІСЕФ.

Наша громада отримає підтримку від проєкту DECIDE в організації літніх клубів для дітей громади та дітей з числа внутрішньо переміщених осіб. Активності розпочалися цього тижня і триватимуть до 12 серпня. 65 дітлахів протягом цього часу поєднуватимуть розваги, квести та вивчення громадянської освіти, дізнаються по основні принципи функціонування суспільства, свою роль та можливості в ньому. Вони працюватимуть і відпочиватимуть на освітніх, спортивних та мистецьких локаціях, які для них підготували та проводять керівник літнього клубу, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Олександра Хворостян, педагогічні працівники закладів освіти нашої громади та представники Молодіжної ради.

За результатами відбору Пирятинська громада отримає: комплект методичних розробок для проведення вправ з громадянської освіти, ігор і квестів; онлайн-тренінги для педагогів-організаторів, соціальних педагогів, практичних психологів закладів освіти; спортивний інвентар, розвиваючі ігри, канцтовари для рухової та ігрової активності; обладнання та безкаркасні меблі для облаштування зон відпочинку на відкритому просторі.

Крім того, організатори роботи літніх клубів, залучені вихователі та педпрацівники пройдуть серію тренінгів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua