Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 липня 2022 року 15:34

Дорога потребує ремонту

Ремонт доріг та підтримка їх в належному стані – той напрямок роботи, який навіть у складних умовах фінансових викликів, у Пирятинській громаді  здійснюється. З бюджету виділено та освоюються  5 мільйонів гривень на ремонт під'їзних доріг до сіл: після закінчення ремонту дороги до Вишневого підрядник перейде на Теплівський шлях.  Окрім цього, поточний ремонт проводимо і на більшості доріг по місту, куди виділили понад 9 мільйонів гривень. Плануємо виділяти кошти і на ремонт сільських доріг.

На території нашої громади є дорога, яку цьогоріч планувалося повністю відновити. Ці  сподівання перекреслила війна. Мова йде про дорогу Р-67 – від Пирятина до кордону з Чернігівщиною. Жителі великої частини населених пунктів нашої громади, які регулярно нею користуються, висловлюють величезні нарікання, адже дійсно стан асфальтового покриття місцями – просто жахливий. Фінансувати виконання ремонтних робіт на цій дорозі з бюджету громади неможливо навіть за наявності коштів у бюджеті – дорога ця регіонального значення і її утримання здійснюється за рахунок коштів держбюджету.

Частину дороги, що йде від межі з нашою областю до Прилук, Чернігівщина відремонтувала. Нещодавно було розпочато виконання поточного ремонту і на території нашої громади, невеликий відрізок відремонтували. Сьогодні стало відомо про призупинення робіт. На терміновій нараді міський голова Андрій Сімонов дав доручення підготувати звернення до голови обласної військової адміністрації  Дмитра Луніна щодо відновлення фінансування ремонтних робіт на частині дороги Р-67 в межах Полтавської області.

"Ми розуміємо, що дорога зазнає величезного навантаження, але громаді потрібно виконувати свої соціальні функції. Рух швидкої допомоги, аварійних служб, громадського транспорту може взагалі зупинитися", - зазначив міський голова Андрій Сімонов.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua