Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 липня 2022 року 13:06

Працювала комісія з безпеки руху

Сьогодні відбулося засідання комісії з безпеки руху, що діє при виконкомі міськради.

Серед розглянутих питань – про регулювання руху велосипедистів у місті. У Пирятині спостерігається тенденція щодо використання велосипедистами тротуарів для руху вулицями міста, в той час як Правилами дорожнього руху це заборонено всім категоріям осіб, окрім дітей, віком до 7 років, у супроводі батьків! Тому міський голова Андрій Сімонов звернув увагу на необхідності активізувати роботу поліції по виявленню порушників та притягненню їх до відповідальності, звернувшись до начальника сектору реагування патрульної поліції Юрія Любімова.

Окрім цього, комісія розглянула питання про надання дозволу громадянину Рикуну на заміну частини асфальтового покриття на бетонне по вулиці  Молодіжній в с. Олександрівка. Питання виявилося досить дискусійним, оскільки певні дії заявник вже почав здійснювати на території, завдаючи цим самим незручностей жителя села. Зокрема, перегородив проїжджу частину бетонними блоками, що унеможливлює рух вулицею. Комісія вирішила зобов'язати заявника демонтувати блоки та дорожні знаки, які там встановлено. Можливість же надання дозволу на будівельні роботи розглянути після виїзду на місце фахівців.

Також на засіданні обговорено питання заборони використання транспортних засобів без глушників (відповідне рішення прийнято обласною військовою адміністрацією та є обов'язковим до виконання на території всієї області).

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua