Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 липня 2022 року 10:48

Закінчився благодійний чемпіонат Пирятинської територіальної громади з футболу

Закінчився благодійний чемпіонат Пирятинської територіальної громади з футболу, який проводився на підтримку Збройних сил України.

Участь у турнірі взяли 8 команд. Протягом семи турів футболісти змагалися за перемогу в чемпіонаті та дарували маленьке футбольне свято шанувальникам цього виду спорту. Змагання проходили на спортивних полях сільських населених пунктів, заключний тур відбувся на стадіоні «Ювілейний» у Пирятині.

«Під час кожного змагального дня ми збирали кошти, які оперативно відправляли на потреби нашої армії, тим самим роблячи вклад у майбутню Перемогу», - відзначає голова ГО ВФСТ «Колос» Сергій Плетінь.

За результатами турніру перемогу здобула команда ФК «Юність», на другому місці – ФК «Фортуна» на третьому – футболісти з Теплівки.

Переможців та учасників змагань привітав міський голова Андрій Сімонов, який відзначив, що підтримка спортивної галузі, розвиток спортивної інфраструктури – серед пріоритетів місцевої влади. А також він подякував організаторам та учасникам турніру за активну життєву позицію, популяризацію здорового способу життя та підтримку Збройних сил України.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua