Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 лютого 2022 року 17:21

Звернення міського голови Андрія Сімонова до жителів Пирятинської громади

Шановні жителі Пирятинської громади!

Закликаю вас зберігати спокій та бути певними у тому, що місцева влада тримає ситуацію стосовно територіальної оборони на постійному цілодобовому контролі. Ми самі керуємося виключно офіційними інформаційними ресурсами! По мірі надходження рекомендацій та інформації надаватимемо її вам!

На сьогодні перевіряються усі об’єкти укриття на предмет їх готовності до перебування людей; з цією метою сьогодні проведено позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради. Розглянули питання  готовності захисних споруд цивільного захисту на території Пирятинської міської територіальної громади до дій за призначенням. Дано доручення терміново посилити роботу  проведення інструктажів з питань цивільного захисту на підприємствах, установах, організаціях, розміщених території Пирятинської міської територіальної громади. Завтра, відразу після позачергового засідання виконкому міської ради, буде проведено навчання з питань цивільного захисту населення зі старостами з метою інформаційно-роз’яснювальної роботи у селах громади. Організовуємо цикл навчань за координації Пирятинського центру первинної медико-санітарної допомоги з надання домедичної допомоги для усіх бажаючих жителів громади. Тобто, по мірі формування груп, будемо проводити додаткові такі навчання.

  Створено загін місцевої самооборони при Пирятинській міській раді, яку очолить Сергій Олександрович Зайченко, який є кадровим військовим, майор, має вагомий військовий досвід.

22 лютого Президент України Володимир Зеленський підписав наказ  „Про призов резервістів в особливий період“. Такі є й серед працівників міської ради. Закликаю їх усіх сумлінно поставитися до свого військового обов’язку.

Рада національної безпеки та оборони вирішила запровадити надзвичайний стан на всій території України. Це рішення має ухвалити Верховна Рада України. Відразу наголошую: на житті більшості громадян це ніяк не відобразиться. Це превентивні заходи для запобігання дестабілізації, вони спрямовані на посилення охорони громадського порядку та об’єктів, які забезпечують життєдіяльність населення, щоб в країні зберігався спокій, працювала економіка.

Зараз дійсно настали вирішальні часи, коли усі ми маємо бути об’єднаними навколо спільної мети, мати чітку позицію, чесно, кожен на своєму місці, виконувати свій як професійний так і громадянський обов’язок.

Будьмо разом! Ми неодмінно захистимо нашу свободу та незалежність!

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua