Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 лютого 2022 року 14:18

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Сьогодні за ініціативи міського голови Андрія Сімонова відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Розглянули актуальні на даний час питання. Зокрема, заслухали інформацію про готовність захисних споруд цивільного захисту на території Пирятинської громади. Доручено директору КП „Каштан? Геннадію Бровару привести у відповідність захисні споруди, балансоутримувачем яких є КП „Каштан?, сектору житлово-комунального господарства виконкому міської ради направити листи керівникам ОСББ щодо необхідності терміново привести у відповідність захисні споруди, які знаходяться у них на балансі.

Крім цього, дано доручення посилити роботу проведення інструктажів з питань цивільного захисту на підприємствах, установах, організаціях, розміщених території Пирятинської міської територіальної громади. Завтра, відразу після позачергового засідання виконкому міської ради, заплановане навчання з питань цивільного захисту населення зі старостами з метою інформаційно-роз’яснювальної роботи у селах громади. Проводитиметься цикл навчань за координації Пирятинського центру первинної медико-санітарної допомоги з надання домедичної допомоги для усіх бажаючих жителів громади. Тобто, по мірі формування груп, будуть проводитися додаткові такі навчання.

Також члени комісії обговорили план дій у разі виникнення надзвичайних подій та рекомендували створити при Пирятинській міській раді загін місцевої самооборони.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua