Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 лютого 2022 року 15:56

Відбувся перший етап спартакіади “Краще спортивне село-2022”

Півтори годину тому завершився перший етап спартакіади “Краще спортивне село-2022”. У змаганнях взяли участь майже 120 жителів старостинських округів Пирятинської громади. 9 команд із Березової  Рудки, Великої Кручі, Вікторії, Вишневого, Давидівки, Кейбалівки, Куріньки, Смотриків і Теплівки грали у волейбол, настільний теніс, шахи й шашки. Старости демонстрували вміння із влучності завдяки дартсу.

На початку заходу присутніх привітали секретар міської ради Сергій Пазюк та керівник районного осередку спортивного товариства “Колос” Сергій Плетінь.

“Ми традиційно з вами зустрічаємося на цих змаганнях. Дуже радий, що тут багато молоді. Бажаю успішно виступити та перемогти”, - сказав Сергій Пазюк. Далі вручив відзнаку старості Великокручанського старостинського округу Світлані Харченко, яка перемогла на обласних змаганнях з дартсу у спартакіаді на кращу спортивну громаду. Також вручив кожній команді подарунки, придбані за кошти бюджету громади. Це спортивний інвентар: форма та м’ячі.

З 9 ранку до 16:00 тривали змагання. Серед старост у дартсі кращим став Володимир Голуб, староста Куріньківського старостинського округу. У волейболі кращою була команда з Теплівки, другою – збірна з Смотриків та Малютинець, третьою – з Вікторії.  У настільному тенісі серед жінок перемогу здобула Тетяна Хоменко Тетяна з Вікторії, серед чоловіків – Валерій Маляренко з Дейманівка. Кращим шахістом серед чоловіків став Юрій Федоренко з Давидівки, серед жінок – Дарія Дзюба з Вишневого. У грі з шашок серед жінок перемогу здобула Марія Матвійко з Великої Кручі, серед чоловіків – Богдан Кучер з Вікторії.

У загальнокомандному заліку визначено трійку лідерів: перше місце посіла команда Теплівки, друге - команда з Вишневого, третє - команда Великої Кучі.


 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua