Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 лютого 2022 року 14:57

Звернення Пирятинської міської ради до жителів громади

В Україні з 2014 року триває війна. Російською Федерацією окуповано Крим та, фактично, більша частина Донецької та Луганської областей, але останнім часом на кордонах нашої держави склалася дуже непроста ситуація. Росія постійно нагнітає безпекову ситуацію, накопичуючи війська і техніку, проводячи сухопутні і морські маневри поблизу нашої держави.

Наша влада і провідні світові лідери докладають максимум зусиль для того, щоб врегулювати ситуацію політико-дипломатичним шляхом. Свідченням тому десятки перемовин на найвищому рівні, що відбулися протягом останніх кількох тижнів. Ми, українці, хочемо миру, ми, українці, хочемо сісти за стіл переговорів і вести конструктивний діалог, проте ми, українці, не готові ні на крок поступатися національними інтересами чи суверенітетом.

Зважаючи на це, депутати Пирятинської міської ради повністю підтримують зусилля влади, вітчизняних дипломатів, а також наших захисників Збройних Сил України.

Закликаємо усі політичні сили до єдності, консолідації суспільства, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора, не розхитуючи політичну ситуацію  всередині країни.

Звертаємося до жителів нашої громади із закликом: не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічну атаку і не підігрувати агресору.

Вірте у нашу армію, вірте нашим воїнам, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід щоб, у разі потреби, відстояти нашу державу.

Ми звертаємося до Верховної Ради України щодо надання оцінки Мінським угодам та необхідності виконання Гарантій за Будапештським меморандумом.

Закликаємо усіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їх розбудові.

Пам’ятаймо, що в єдності наша сила! Разом ми переможемо будь-якого ворога: і зовнішнього, і внутрішнього!

Слава Україні!

 

(Додаток до

рішення двадцять шостої позачергової сесії Пирятинської міської ради

восьмого скликання

16 лютого 2022 року № 64)

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua