Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 лютого 2022 року 12:52

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради

Кілька прийнятих виконавчим комітетом рішень стосувалося встановлення дорожніх знаків на дорогах Пирятинської громади. Як проінформувала начальник відділу архітектури та містобудування Марина Зергані, попередньо рішення про доцільність встановлення даних знаків було прийнято комісією з безпеки дорожнього руху при виконкомі міської ради. Серед іншого, виконком прийняв рішення про монтування трьох пристроїв примусового зниження швидкості (так званих лежачих поліцейських) по вулиці Соборній в районі перехресть з вулицею Успенською, майданом Незалежності та вулицею Європейською (в районі центрального поштового відділення, де планується замінити вже існуючі обмежувачі на нові). Окрім цього, на території міста планується встановити дорожні дзеркала – на перехрестях вулиць Єлени – Замок, Полтавська – 8 Березня, 8 Березня – Чорнухинська. Ряд дорожніх знаків буде встановлено і на території сіл громад – зокрема, інформаційно-вказівні дорожні знаки «Початок населеного пункту» та «Кінець населеного пункту», знаки про заборону руху важковагового транспорту тощо.

Також під час засідання було розглянуто ряд питань, що стосуються внесення змін до діючих програм, які плануються до розгляду на сесії. Погодження членів виконкому здобули і зміни до показників бюджету на 2022 рік та звіт про виконання бюджету громади за минулий рік.

Рішенням виконавчого комітету на квартирний облік було взято 5 родин з числа внутрішньо переміщених осіб, які потребують тимчасового житла. Прийнято ряд рішень з надання матеріальної допомоги на поховання, надання статусу дитини-сироти.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua