Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 лютого 2022 року 16:32

Депутати готуються до позачергової сесії

Сьогодні відбулося спільне засідання постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності та з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності. Депутати розглянули питання про внесення змін до комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2022 рік. Серед змін – виділення додаткових коштів на ремонт будівлі, де буде створено центр соціально-психологічної допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства, та на надання тимчасового притулку жінці, що опинилася в кризовій ситуації.

Депутати також розглянули питання внесення змін до програми розвитку та підтримки КП “Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради” у 2022 році. Пирятинська лікарня цього року має отримати кисневу станцію, яку буде придбано з державного бюджету. Для станції потрібно облаштувати відповідне місце та приміщення, тож і виникла необхідність у виділенні додаткових коштів до програми. Крім цього, серед заходів програми - проведення протипожежних заходів та облаштування під’їзду до кріоциліндра.

Також члени комісій детально ознайомилися із звітом про виконання бюджету Пирятинської міської територіальної громади за 2021 рік. Дохідна частина бюджету громади минулого року склала 450 тисяч гривень, з них – 66% власні доходи загального фонду. Найбільшу частину видаткової частини бюджету складає галузь освіти – 52 %.

Депутати заслухали інформацію з питань порядку денного та рекомендували їх на затвердження сесії.

Серед іншого, обговорили результати проведення позапланового внутрішнього аудиту в закладах загальної середньої освіти Пирятинської міської ради. Перевірка виявила недоліки у фінансово-господарській діяльності двох закладів. В результаті до керівників освітніх закладів було застосовано дисциплінарне та адміністративне стягнення.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua