Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 жовтня 2016 року 09:18

Робоча зустріч учасників проекту GIZ щодо створення ЦНАПів в об’єднаних громадах

24-25 жовтня 2016 року у Києві відбулась робоча зустріч для представників 10 об’єднаних територіальних громад-учасниць проекту GIZ „Реформа управління на сході України“, в яких створюються центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) за підтримки цього проекту і впроваджується за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

У зустрічі взяли участь представники місцевих рад, що відповідають за сферу адміністративних послуг та фінансові розрахунки. Пирятинську міську раду представляли міський голова Олексій Рябоконь, керуюча справами виконкому міської ради Лариса Кочур та заступник головного бухгалтеру виконкому Марина Шевченко. 

У ході зустрічі були детально висвітлені питання підготовки та укладання відповідних угод з об’єднаними територіальними громадами щодо створення ЦНАПів. Учасники зустрічі також обговорили інші важливі аспекти створення ЦНАПів: перелік адміністративних послуг; організаційно-правова форма ЦНАП; дизайн приміщень; добір та навчання персоналу; програмне забезпечення; віддалені робочі місця ЦНАП.

Нагадаємо, що проектом спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на конкурсних засадах було відібрано 28 проектних заявок об’єднаних громад на створення ЦНАПів. Наразі проект „Реформа управління на сході України“ надає підтримку 10 об’єднаним громадам.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua