Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 лютого 2022 року 13:07

Спортивні новини

5 лютого на стадіоні «Ювілейний» відбулася друга суперкубкова гра Пирятинської громади з хокею, в якій зустрілися переможець  чемпіонату - команда «Ветеран» та друга  команда турніру «Шторм». Перемогу з рахунком 12:6 здобула досвідчена команда «Ветеран».
Фінальна  гра  між командами «Ветеран» (Пирятин)  та «Автостанція» (Пирятин) відбудеться  11 лютого о 21.00 годині на стадіоні «Ювілейний».    
* * * 
Завершився чемпіонат  Пирятинської громади з  волейболу. В змаганнях взяли  участь одинадцять команд, зокрема, із сіл Курінька, Вишневе, Березова Рудка, Вікторія, Давидівка, Кейбалівка, Смотрики, Малютинці, Теплівка, Калиновий Міст та команди «Ветеран» і «Юність» з Пирятина. 
Команди  були поділені на дві підгрупи, в кожній з яких було визначено по дві найсильніші. За третє місце  боролися молода команда Теплівки та досвідчена команда «Ветеран» з Пирятина. Вперше  в чемпіонаті з волейболу третє місце  виборола команда  села Теплівки, яка перемогла з рахунком 2:0. У фіналі  зустрілися  амбіційні команди «Юність» (Пирятин)  та волейболісти з Калинового Мосту. В  напруженій  боротьбі перемогу  здобула  команда «Юність». Цей  трофей  команда  виборює  другий  рік  поспіль. 
Чемпіонами  стали: Георгій Федоров, Сергій Погорілко, Дмитро Соколовський, Анатолій  Кузьменко, Дмитро Мартинов, Олег Педяш, Генадій Середа. Кращим гравцем фінальної частини став Дмитро Соколовський.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua