Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 лютого 2022 року 07:18

Участь в онлайн-конференції “Україна – Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку”

Агенція регіонального розвитку Полтавської області “Офіс євроінтеграції” спільно з Українським союзом промисловців і підприємців та Асоціацією Українсько-Китайського Співробітництва запрошують виробників харчової і сільськогосподарської продукції представити своє підприємство на онлайн-конференції “Україна – Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку”, яка відбудеться у I кварталі 2022 року.

Мета конференції – презентація потенціалу Полтавської області в сфері виробництва харчової і сільськогосподарської продукції, пошук можливостей виходу ринок КНР та реалізація спільних проєктів щодо складання та транзиту китайських товарів до Європи та продажу їх в Україні.

Крім того, до участі в онлайн-конференції запрошуються підприємства із знаннями ринкового сегмента, наявністю досвіду та виробничих потужностей, які мають конкретні пропозиції для створення спільного бізнесу зі складання/комплектації продукції в Полтавській області для подальшого експорту до країн ЄС.

Для участі у конференції необхідно підготувати презентацію про діяльність підприємства та надати пропозиції щодо співпраці з китайськими партнерами. Проведення онлайн-конференції планується у вигляді В2В майданчика, де українські підприємства презентуватимуть свої проекти китайській стороні.

У разі зацікавленості просимо заповнити форму https://cutt.ly/ZIMkhs7 до 08.02.2022 року. За детальною інформацією звертайтесь до директора Агенції Віти Клименко e-mail: office.eu@adm-pl.gov.ua

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua