Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 жовтня 2016 року 10:58

Виховуємо справжніх українців

В Пирятинському Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов тиждень національно-патріотичного виховання. В рамках тижня були проведені цікаві та змістовні заходи для вихованців Центру.

З великим бажанням, вкладаючи все своє тепло, доброту, любов, повагу, гуртківці виготовляли власноруч привітальні листівки «Поважаємо! Гордимось! Чекаємо!» та писали листа воїнам АТО від вихованців ЦДЮТ «Я напишу тобі слова, дитячим серцем їх зігрію».

Цікавою та зворушливою була екскурсія до краєзнавчого музею, присвячена вшануванню героїчних подвигів українських воїнів на Сході України «Шануємо Вас, України захисники». Діти ще раз пригадали імена героїв-земляків, які загинули в АТО та почули розповідь про волонтерів, що допомагають нашим захисникам.                                                                                         

З захоплення діти сприйняли розповідь про відомих художників Пирятинщини та переглянули презентацію до Дня художника «Художники рідного краю».

 І в завершення весело пройшла спортивно-розважальна програма «Ми – нащадки козаків», де діти змагались командами, демонструючи свою вправність, швидкість та показуючи знання про історію українського козацтва. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua