Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 жовтня 2016 року 08:44

Освітяни Пирятинської громади відвідали Восьму міжнародну виставку „Інноватика в сучасній освіті – 2016“

25 жовтня працівники відділу освіти та керівники навчальних закладів Пирятинської міської ради відвідали Восьмий міжнародний форум „Інноватика в сучасній освіті – 2016“ та Четверту Міжнародну виставку закордонних навчальних закладів „World Edu“.

Організатори: Компанія „Виставковий Світ“ за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України (лист МОН України №1/11-10201 від 20.07.2015, лист НАПН України №2-7/220 від 24.07.2015).

Міжнародний форум „Інноватика в сучасній освіті“ - найбільший представницький в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, який з 2009 року представляє досягнення національних і закордонних навчальних закладів; експозиції виробників і постачальників навчального обладнання та технічних засобів, інноваційних програм і рішень для освіти; науково-практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем сучасного розвитку освіти.

Вчителі математики шкіл Пирятинської міської ради були активними учасниками дискусійної панелі „Математика: непосильний тягар чи сходи до успішного майбутнього“, що проводився видавництвом „Ранок“ у рамках Восьмого міжнародного форуму  „Інноватика в сучасній освіті“.

Вчителі долучилися до колективного пошуку шляхів подолання труднощів у вивченні шкільного курсу математики. Наші вчителі виклали своє бачення того, якими мають бути програми, сучасні підручники і посібники з математики загальноосвітньої школи, поділилися вдалим досвідом організації навчання.

Керівники навчальних закладів ознайомилися з сучасними інтерактивними засобами для навчання:

·  інтерактивними дошками (INTECH, IPBoard);

·  мультимедійними проекторами (BenQ, Hitachi, Vivitek, NEC, ViewSonic);

·  проекційними екранами (LUMI, Redleaf, GrandView);

·  документ-камерами і сканерами;

·  цифровими лабораторіями.

Всі відвідувачі змогли самостійно оцінити переваги роботи з інтерактивними дошками, мультимедійними проекторами, документ-камерами та іншим обладнанням, а також отримали професійну консультацію спеціалістів щодо обладнання інтерактивного класу.

Під час роботи форуму відбулися презентації досягнень з упровадження інновацій в діяльність навчальних закладів та науково-практичні конференції. Зокрема, працівники відділу освіти та керівники навчальних закладів відвідали круглий стіл „Інноваційні освітні програми“, семінар „Дисемінація педагогічного досвіду як необхідна умова модернізації змісту позашкільної освіти“ та майстер-клас „Моніторинг якості дошкільної освіти за БКДО (базовий компонент дошкільної освіти): інструментарій, технологія оцінки та аналіз результатів“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua