Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 жовтня 2016 року 10:05

На сесії міської ради

 

17 жовтня відбулася п’ятнадцята  позачергова сесія Пирятинської міської ради. Її скликання було спричинено необхідністю прийняття міської цільової Програми діяльності комунального підприємства „Готель „Пирятин“. Відповідно до цієї Програми із бюджету міської об’єднаної територіальної громади виділено 78 тисяч гривень для погашення заборгованості готелю за послуги з теплопостачання. Разом з тим прийнято рішення вивчити питання щодо причин виникнення заборгованості з метою недопущення такої ситуації в подальшому та розробки заходів щодо розвитку підприємства.

Наступними рішеннями внесено зміни до міської цільової Програми фінансування потреб комунального підприємства „Каштан“ на утримання об’єктів комунальної власності та до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2016 рік. „Каштану“ додатково виділено 25 тисяч гривень на придбання вікон для колишнього гуртожитку УТОСу, а також на ремонт системи опалення будинку № 47 по вулиці Соборна та заміну дверей в будинках  № 62 та № 66А по вулиці Європейська.

Крім того, комунальне підприємство „Каштан“ визначено надавачем послуг з вивезення побутових відходів на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Прийнято рішення порушити клопотання перед Полтавською обласною державною адміністрацією щодо присвоєння почесного звання України „Мати-героїня“ багатодітній матері Ользі Кійко, яка народила і виховує вісьмох дітей. Двом із них за особливі успіхи у навчанні присуджено стипендії Пирятинської міської ради на 2016-2017 навчальний рік. На підставі рішення сесії міської ради Полтавська облдержадміністрація порушує відповідне клопотання перед Адміністрацією Президента України.

У зв’язку зі змінами у податковому законодавстві України щодо оподаткування неприбуткових організацій внесено зміни до Статуту Пирятинського краєзнавчого музею. Також прийнято низку рішень з питань регулювання земельних відносин.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua