Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 жовтня 2016 року 13:17

Святкування Дня захисника України

Напередодні відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва, 13 жовтня, керівництво міста та району, військовослужбовці, учасники антитерористичної операції, ветерани війни та військової служби, воїни-афганці поклали квіти до Меморіалу Вічної Слави, до пам’ятних знаків захисникам України, пам’ятника воїнам-афганцям, до могил загиблих  в АТО земляків та меморіальних дощок, встановлених на їх честь.

З нагоди свята всі бажаючі змогли оглянути фото-виставку у фойє районного Будинку культури та тематичну виставку Пирятинського краєзнавчого музею.

Зі святами Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці присутніх привітали голова райдержадміністрації Олег Куча, голова районної ради Сергій Пазюк, міський голова Олексій Рябоконь.

Керівники міста та району вручили ветеранам Другої світової війни відзнаки Президента України - ювілейні медалі „70 років Перемоги над нацизмом“ та відзначили грамотами активістів ветеранського руху.

У рамках проведення заходу військовий комісар Пирятинського району, капітан Олександр Грицун нагородив учасників АТО відзнаками начальника Генерального штабу „Учасник АТО“ та вручив подарунки громадянам, які цього року будуть проходити військову службу у лавах Збройних Сил України.

З привітальним словом до присутніх звернувся настоятель Свято-Успенської церкви отець Іван.

Продовжилась святкова зустріч з нагоди Дня захисника України концертною програмою за участі художніх колективів району.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua