Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 жовтня 2016 року 17:50

Комунальному підприємству „Готель „Пирятин“ буде надано фінансову підтримку

13 жовтня відбулося спільне засідання постійних комісій Пирятинської міської ради, на якому обговорено та узгоджено перелік питань та проектів рішень, що виносяться на п’ятнадцяту позачергову сесію міської ради.

Перше питання, заради якого скликається позачергова сесія, стосується заборгованості комунального підприємства „Готель „Пирятин“ за послуги з теплопостачання, яка на даний час складає 78 тисяч гривень. Депутати погодилися профінансувати міську цільову Програму діяльності комунального підприємства „Готель „Пирятин“, виділивши цю суму коштів для погашення заборгованості. Разом з тим доручили виконавчому комітету міської ради, починаючи з 18 жовтня, провести аналіз фінансово-господарської діяльністі готелю „Пирятин“ та винести питання щодо  його оподаткування та подальшого розвитку на засідання профільної комісії та виконкому міської ради, з метою запобігання збитковості підприємства. Крім того, є намір вивчити питання щодо зміни форми власності даного підприємства.

Далі депутати розглянули питання щодо виділення коштів у сумі 25 тисяч гривень для заміни вікон у приміщенні колишнього гуртожитку УТОСу. Рекомендували сесії міської ради затвердити відповідні зміни до міської цільової Програми та бюджету міської об’єднаної територіальної громади.

Наступними рішеннями запропоновано визначити комунальне підприємство „Каштан“ надавачем послуг з вивезення побутових відходів на території міської об’єднаної територіальної громади; внести зміни до Статуту Пирятинського краєзнавчого музею; порушити клопотання щодо присвоєння почесного звання України „Мати-героїня“ жительці об’єднаної громади, яка народила і виховала вісьмох дітей. Запропоновано винести на затвердження сесії низку проектів рішень з питань регулювання земельних відносин.

Крім того, обговорено питання щодо додаткового фінансування міської цільової Програми підтримки районного військового комісаріату. Депутати міської ради виявили готовність виділити 75 тисяч гривень для співфінансування  реконструкції системи  газопостачання та теплогенераторної  Пирятинського районного військового комісаріату після затвердження такого ж обсягу фінансування Пирятинською районною радою, яка є власником приміщення райвіськкомату. Оскільки сесія районної ради запланована на 20 жовтня, це питання буде предметом розгляду чергової сесії Пирятинської міської ради, яку, вірогідно, буде проведено в останні дні місяця.

А п’ятнадцята позачергова сесія міської ради відбудеться 17 жовтня, о 14 годині, в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua