Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 вересня 2016 року 17:30

На черговій сесії міської ради

28 вересня відбулася чотирнадцята сесія Пирятинської міської ради, на якій розглянуто п’ятдесят питань порядку денного. Значна частина стосувалася внесення змін та доповнень до міських цільових програм. Додатково профінансовано програми зайнятості населення, підтримки сімей військовослужбовців, які мобілізовані або ж несуть службу за контрактом в зоні проведення антитерористичної операції, розвитку фізичної культури і спорту, розвитку баскетболу тощо.

Внесено зміни до бюджету об’єднаної територіальної громади. Виділено додаткові кошти комунальному підприємству „Каштан“ на утримання служби благоустрою міста в сумі 189 тисяч гривень. Планується використати їх на ремонт асфальтового покриття центральної алеї на міському кладовищі. На облаштування тротуару по вулиці Київська, а також ремонт з’їздів з Урожайної на вулиці Чернишевського та Свободи виділено 400 тисяч гривень, на завершення будівництва спортивного майданчика у загальноосвітній школі № 6 - 195 тисяч гривень, на придбання шкільного автобуса додатково – 100 тисяч гривень. Майже мільйон гривень спрямовано на фінансування галузі освіти, зокрема, підвищення доплати за престижність праці педагогічним працівникам, проведення ремонтів, заходів з енергозбереження, придбання посуду та електроприладів для шкільних їдалень, поліпшення матеріально-технічної бази для проведення гурткової роботи у закладах позашкілля, облаштування навісу для центральної трибуни приміщення дитячо-юнацької спортивної школи тощо.

Прийнято рішення щодо забезпечення безкоштовним харчуванням додаткових пільгових категорій учнів загальноосвітніх навчальних закладів Пирятинської міської ради за рахунок коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади. Відповідно до цього рішення з першого жовтня безкоштовно харчуватимуться понад двісті дітей з багатодітних сімей та дітей, постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС.

Наступними рішеннями передано в оренду на пільгових умовах котельню по вулиці Європейська, 4Д приватному підприємству „Хазар-2007“, внесено зміни до плану діяльності Пирятинської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік, до положень про стипендії Пирятинської міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, про постійні комісії Пирятинської міської ради сьомого скликання. Затверджено ряд положень про міські фестивалі, конкурси та спортивні змагання.

Внесено зміни та доповнення до структури та загальної чисельності працівників Пирятинської міської ради. У зв’язку із збільшенням повноважень Пирятинської міської ради і, відповідно, навантаження на одного працівника апарату міської ради, додатково уведено до виконавчих органів апарату міської ради посади заступника міського голови з питань діяльності виконкому, двох адміністраторів, які будуть працювати у старостатах, головного спеціаліста з питань молоді і спорту, створено міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Загальну чисельність виконавчих органів міської ради збільшено до 65 осіб. На даний час в апараті міської ради разом із самостійними відділами і управліннями працює 38 осіб, оголошено конкурси на заміщення п’яти вакантних посад.  

Відповідно до рекомендацій ради співзасновників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району погоджено кандидатуру Зайченка С. О. на посаду директора цієї установи.

Крім того, прийнято низку рішень з питань регулювання земельних відносин. Зокрема, земельну ділянку, на якій знаходилося туберкульозне відділення Пирятинської центральної райлікарні, передано релігійній громаді на честь святих Цілителів Безсребренників і Чудотворців Української Православної Церкви. Таке рішення прийнято на підставі рішення  Пирятинської районної ради від 27 квітня 2016 року щодо передачі майнового комплексу колишнього туберкульозного відділення цій релігійній громаді. В майбутньому на території, яка після закриття відділення використовувалась як несанкціоноване сміттєзвалище і де останнім часом члени релігійної громади почали наводити порядок, планується будівництво храму.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua