Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 вересня 2016 року 08:15

Обмін досвідом процесу об’єднання та надання адмінпослуг

21 вересня в Полтавській обласній раді відбувся „круглий стіл“ з питань обміну досвідом процесу об’єднання громад та надання адміністративних послуг  громаді.

Від Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади  в його роботі взяли участь: міський голова Олексій Рябоконь, керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур та начальник відділу муніципальних послуг та правових питань виконкому міської ради Людмила Коваль.

Національний координатор для регіонів за програмою „U-LEAD“ від проекту „Підтримка реформи децентралізації в Україні“ Катлін Крюгер та координатор  цього Проекту у Полтавській області Богдан Алещенко презентували учасникам „круглого столу“ нову навчальну Програму проекту та її мету.

Олексій Рябоконь презентував досвід Пирятинської ОТГ в частині надання муніципальних та адміністративних послуг, а також ознайомив зі станом реалізації проекту по створенню ЦНАПу в Пирятині.

Свій досвід презентували і Глобинська та Омельницька ОТГ.

У рамках „круглого столу“ учасники пройшли експрес-анкетування, розроблений директором „Східно-Європейського Інституту Психології“ Іриною Манохою, про проблеми й потреби ОТГ.

Цікавою та змістовною стала панельна дискусія: „ЦНАП – засіб комунікації з громадою чи інструмент взаємодії?“, у ході якої учасники заходу обговорили можливості та перспективи ОТГ області, проблеми та виклики на шляху до впровадження адмінпослуг, особливості бюджетування й проектного менеджменту в ОТГ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua