Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 вересня 2016 року 20:15

Постійна комісія міської ради схвалила проект з впровадження енергозберігаючих технологій

20 вересня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. У ньому взяли участь голови інших постійних комісій міської ради, керівники та спеціалісти комунальних підприємств, представники громадськості.

 Розпочалося засідання з розгляду звернення жителів вулиці Архітектора Хітріна, які порушили ряд питань: проведення ремонту дорожнього покриття, встановлення додаткових вуличних ліхтарів та дорожнього знаку на їхній вулиці. Заступник міського голови Максим Варава проінформував членів комісії та присутніх, що ремонт дорожнього покриття від пожежної частини до магазину „Калина“ завершується. Директор комунального підприємства „Каштан“ Віталій Скочко не заперечував, при умові наявності коштів, встановити додатковий ліхтар у місці, вказаному у зверненні громадян, та замовити і встановити дорожній знак. Члени комісії рекомендували бюджетній комісії міської ради разом з фахівцями фінансового управління розглянути питання щодо виділення коштів комунальному підприємству для придбання вуличних ліхтарів та дорожніх знаків.

Далі комісія розглянула питання щодо виділення коштів для ремонту системи водостоку будинку № 4А по вулиці Європейська та придбання електролічильника для котельні, яка обслуговує цей та сусідній будинки. Інженер житлового фонду КП „Каштан“ Микола Максименко проінформував, що цього тижня підприємство закупить матеріали і передасть їх новоствореному ОСББ для проведення ремонтних робіт.

Крім того, комісія розглянула та узгодила проекти рішень, які виносяться на пленарне засідання сесії, зокрема, рекомендувала передати в оренду на пільгових умовах котельню по вулиці Європейська, 4Д приватному підприємству „Хазар-2007“ терміном на один рік; внести зміни до міських цільових програм фінансування потреб комунального підприємства „Каштан“ на утримання об’єктів комунальної власності та утримання служби благоустрою на 2016 рік.

Останнім питанням комісія схвалила проект „Впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій в ДНЗ „Сонечко“ Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади шляхом заміни вікон, дверей та утеплення зовнішніх стін будівлі“, поданий Пирятинською міською радою на обласний конкурс  проектів розвитку територіальних громад Полтавської області. Рекомендувала сесії міської ради в разі здобуття перемоги в обласному конкурсі передбачити у бюджеті Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік кошти у сумі 400 000,00 грн. для співфінансування даного проекту.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua