Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 вересня 2021 року 09:50

Вітання з Днем усиновлення!

День усиновлення – свято, яке в Україні щороку припадає на 30 вересня та співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії і, мабуть, не випадково. Адже доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Бо саме вони – наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки.

В цей день я щиро вітаю тих діток, які знайшли своїх батьків завдяки усиновленню, вітаю усіх дорослих жителів нашої громади, які відчули радість батьківства й материнства, даруючи любов усиновленим дітям. Я також дякую усім прийомним батькам і батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу, які щодня безмежною любов’ю зігрівають серця дітлахів у своїх родинах, зцілюють дитячі душі, надають впевненості у завтрашньому дні, виховують людей.

Нехай завжди у ваших домівках лунає дитячий сміх, а діти виростають здоровими, успішними і щасливими. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя ваших душ заради дітей, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця!

Андрій СІМОНОВ, міський голова

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua