Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 вересня 2021 року 17:00

Із сесійної зали

Відбулося пленарне засідання п’ятнадцятої сесії міської ради восьмого скликання.

Перед початком розгляду питань порядку денного секретар ради Сергій Пазюк оголосив про створення у міській раді фракції політичної партії «Довіра», головою якої обрано депутата Ігоря Шикеринця.

Відповідними рішеннями сесії затверджено зміни до ряду діючих програм. Зокрема, до Програми з охорони навколишнього природного середовища на території Пирятинської міської територіальної громади на період  2021 -2022 років винесено в частині додавання заходу – розробка робочого проєкту для проведення розчистки акваторії Удаю в районі острова Масальський. В контексті цього міський голова Андрій Сімонов підкреслив, що реалізація цього проєкту планується спільно з депутатом облради Іваном Близнюком із залученням коштів обласного бюджету.

Рішенням сесії затверджено зміни до бюджету громади, схвалено передавальні акти майна ряду навчальних закладів громади. Підтримку депутатського загалу здобули і рішення про створення КП «Пирятин-агроліс» - комунального підприємства, яке займатиметься охороною, відновленням, благоустроєм лісосмуг на території громади, та КП «МТС-сервіс» - підприємства для водозабезпечення населення Малютинець, Смотриків,Теплівки.

Окрім цього, традиційно сесія прийняла рішення з ряду земельних питань.

Також було прийнято два звернення: до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо впорядкування ціноутворення і недопущення підвищення цін і тарифів на природний газ, Державного агентства автомобільних доріг України та Служби автомобільних доріг у Полтавській області щодо облаштування кругового руху на перехресті автошляху Р-67 та вул. Цибаня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua