Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 вересня 2021 року 15:52

Спільне засідання постійних комісій

Сьогодні відбулося спільне засідання бюджетної та комунальної комісій. Основні питання, що розглядалися, стосувалися готовності закладів громади до роботи в опалювальний період та фінансового забезпечення оплати енергоносіїв.

Як говорять керівники комунальних медичних установ та очільник відділу освіти, всі медичні та освітні заклади готові до початку опалювального сезону. В Пирятинській лікарні вчора вже здійснили пробний запуск котельні. Протягом літнього періоду були усунуті недоліки роботи опалювальних систем та проведені поточні ремонти.

Найбільш хвилюючим питанням стала ситуація ціни на природний газ для установ та організацій, що фінансуються з бюджету. За попередньою інформацією, прогнозована ціна буде в кілька разів більша від запланованої. У такому разі доведеться додатково виділяти кошти з бюджету громади на оплату енергоносіїв бюджетних установ, комунальних підприємств та закладів громади до кінця бюджетного року.

Міський голова Андрій Сімонов зазначив, що питання на контролі і ретельно вивчається. Пропрацьовуються кілька варіантів роботи з метою зниження витрат на енергоносії.

Крім цього, депутати розглянули кілька питань, що будуть винесені на затвердження сесії 29 вересня.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua